Opførelse af støttemure i Midt- og Nordjylland

Overvejer du at få opført en ny støttemur? Der er mange forskellige løsninger, når det kommer til støttemure. Hvad end du ønsker det opført af praktiske eller dekorative årsager, så sørger jeg for, at alle tekniske krav bliver opfyldt. Inden projektets opstart tager vi en samtale om dine ønsker i forhold til placering og materialer, så du får den have, som du har drømt om. Jeg opfører støttemure i forbindelse med blandt andet højbede, trapper, indkørsler samt terrænforskelle.

Støttemure til niveauforskelle i haven

Der er mange, som bevidst vælger at få opført støttemure, da haven får et æstetisk udtryk. Dette er dog ikke den eneste fordel. Hvis der er niveauforskelle i haven, kan en støttemur være med til at sikre, at jorden bliver støttet, så du undgår, at jordskråningen falder sammen. Du har mulighed for at se mine tidligere projekter i bunden af denne side.

Få et uforpligtende tilbud på støttemure

Skal vi tage en uforpligtende samtale om dit projekt? Kontakt mig ved at ringe direkte på telefon 30 88 39 74, sende en mail til info@vikingensbrolaegning.dk eller udfylde min kontaktformular. Jeg glæder mig til at høre fra dig.