Etablering af trapper i Midt- og Nordjylland

Skal du bruge en brolægger? Vikingens brolægning står klar til at assistere dig i forbindelse med etablering af trapper i din have eller omkring din ejendom i Midt- og Nordjylland. I samspil sørger vi for, at trapperne matcher de naturlige elementer, så det æstetiske udtryk opnår et højere niveau. Det er vigtigt for mig, at du er tilfreds med det endelige resultat, og jeg anser derfor aldrig en opgave som værende afsluttet, før dette er tilfældet.

Professionel og struktureret planlægning

Det er mit ansvar at anlægge den trappe, som du har forestillet dig. Inden jeg påbegynder projektet, vil vi derfor tage en samtale vedrørende valg af stenbelægning, den optimale placering i haven samt design. Står du overfor et større projekt, som kræver håndværkere fra andre faggrupper? Jeg har en bred vifte af samarbejdspartnere, som vil kunne assistere i forbindelse med projektet.

Interesseret i at høre nærmere?

Skal jeg varetage dit næste projekt? Du kan kontakte mig ved at sende en mail til info@vikingensbrolaegning.dk eller ringe på telefon 30 88 39 74. Du kan også udfylde min kontaktformular, så sørger jeg for at kontakte dig så hurtigt som muligt.